Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

«Κόλλησε» του Κόκε και πάει Μαδρίτη

Δύσκολη αποδείχθηκε τελικά η επιστροφή του Κόκε στον Άρη, καθώς η μεταγραφή του κόλλησε στο οικονομικό και ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει για την Μαδρίτη το πρωί της Τρίτης.
Παρά τις συζητήσεις που των δύο πλευρών, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο θέμα των δύο επιταγών που είχε πάρει ο 29χρονος Ισπανός στην λύση του συμβολαίου του τον περασμένο Απρίλιο. Η υπόθεσή του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, καθώς οι άνθρωποι του Άρη του εξήγησαν ότι το διάστημα που έλειπε έχουν γίνει κάποιες... αλλαγές και πλέον τα οικονομικά δεδομένα στα ταμεία της ομάδας είναι διαφορετικά.

Ο Κόκε είχε εξαγοράσει το προηγούμενο συμβόλαιό του δίνοντας προσωπικές επιταγές στην ΠΑΕ Άρης, ύψους 500.000 ευρώ.Τα χρήματα αυτά ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί και βέβαια αποτελούν σημαντικό έσοδο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που μπορεί να δώσει ανάσα στα ταμεία της ομάδας. Αυτό είναι και το «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων.
Από τον Άρη του διεμήνυσαν ότι τον θέλουν και είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μερικές ημέρες μέχρι να αποφασίσει αν θα επιστρέψει, δεχόμενος τη συγκεκριμένη πρόταση των «κίτρινων» και να αλλάξει άποψη στο θέμα των δύο επιταγών. Ωστόσο, το σημαντικότερο για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα του συλλόγου.
Η πρόταση του Άρη είναι να συμπεριληφθεί το χρέος του στο νέο συμβόλαιο. Διαφορετικά θα αναζητηθεί άλλος παίκτης στην θέση του και βέβαια ο Κόκε θα πρέπει να καταβάλλει τα οφειλόμενα στην ΠΑΕ Άρης όταν φτάσουν οι ημερομηνίες των επιταγών.
Ο Ισπανός άσος έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη με άδεια από την Ράγιο Βαγιεκάνο, και το πρωί της Τρίτης αναμένεται να αποχωρήσει για την Μαδρίτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην ομάδα του.
gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου