Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του Γάλλου επιθετικού στους «Κανονιέρηδες».
Τον τελευταίο μήνα ο Τιερί Ανρί λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της Άρσεναλ προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση καθώς αυτήν την περίοδο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς.

Ο βρετανικός Τύπος πήρε αμέσως αφορμή για σενάρια δανεισμού του Ανρί στην Άρσεναλ με τους δημοσιογράφους να θίγουν το ζήτημα στον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος δεν θέλησε να αποκλείσει το οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

«Δεν μπορώ να σας πω τι πιθανότητες υπάρχουν από τη στιγμή που δεν έχω κάνει καμία προσέγγιση ούτε με τον ίδιο ούτε με τον σύλλογό του. Πάντα υπάρχουν σκέψεις στο μυαλό μου και είναι ένα θέμα το οποίο το έχω σκεφτεί, ωστόσο δεν έχω γίνει πιο συγκεκριμένος πάνω σε αυτό το ζήτημα», τόνισε ο Βενγκέρ, ο οποίος απάντησε με ένα λακωνικό «ναι» ερωτηθείς για το αν ο Ανρί στα 34του χρόνια διαθέτει ακόμα την απαραίτητη φυσική κατάσταση ώστε να αγωνιστεί στο ανταγωνιστικό επίπεδο της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.